Comfortabel slapen

Het kopen van een nieuw bed zorgt bij veel mensen voor slapeloze nachten. Wat voor type matras, wil ik een ledikant met matrassen of toch een boxspring? Of toch alleen nieuwe matrassen en bedbodems in mijn bestaande bed. Is mijn kussen dan ook aan vervanging toe, neem ik een nieuw dekbed? En wat doe ik met mijn oude bed en matrassen?

Stuk voor stuk nuttige vragen waar wij samen met u een antwoord op gaan vinden. Door goed naar u te luisteren maken we samen de keuze voor het voor u meest geschikte bed. En als de juiste keuze is gemaakt is het aan ons om u geheel te ontzorgen. Wij leveren en plaatsen alles zelf op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Als u wilt zorgen wij ook voor demontage en afvoer van uw oude bed én zorgen wij er voor dat uw oude matras(sen) verantwoord gerecycled worden.

Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend proefliggen en laat u informeren hoe wij er voor kunnen zorgen dat u nergens meer wakker van hoeft te liggen…Beddoloog

Mode

Slapen

Textiel

Reviews

Twitteracties

Welkom bij Van der Velde

“Elke klant heeft op het gebied van slaapcomfort zijn eigen wensen en verlangens. Wij zorgen ervoor dat daar invulling aan wordt gegeven, vanaf het eerste bezoek tot en met het leveren en de installatie.”

Dat zegt Ruurd van der Velde, 3e generatie in het familiebedrijf dat gevestigd is in Winsum. Persoonlijk, vertrouwd, kleinschalig en centraal gelegen, precies datgene waar de hedendaagse klant naar op zoek is.

Meer weten? Kom langs of bel 0517-341268

Tsjerkebuorren 16, 8831 XH Winsum Fr.

info@mode-slapen.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 09.00u tot 18.00u
Onze lunchpauze is van 12.00 tot 13.00u
Vrijdagavond is koopavond tot 21.00u
Zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00u


 


© 2020 Van der Velde - Mode & Slapen   |   Winsum (Fr)   |   Privacyverklaring   |   Internet: WMMEDiA